So darlin, darlin stand by me

Bjuder på en liten bildbomb, alla bilder tillhör Mosing. Nej men eftersom att min kamera (kameror) är spårlöst försvunna så blir det inte så mycket bilder, så nu passar jag på och tar igen. Alla dessa bilder är ifrån i fredags. Kvällen spenderades hos Lou och det var cozy.

Även om min hals inte mådde alltför bra och jag stannade inte speciellt länge. Så låg det till.

Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Tumblr_lqyrekaron1qmz0rwo1_500_largeTumblr_lqpc0b58cn1r11yx3o1_500_largeDu frågade vem som förstört mig men jag gav dig inget svar

Från och med nu bloggar jag här. Min alldeles egna blogg. Bloggade här förlänge sedan. Ska spara alla de gamla inläggen, kan vara lite kult att läsa ibland.

Ville bara skriva o säga det. Hörs senare, är upptagen med att vara sjuk och hosta!


Jag är nog inte det du drömmer om, men jag är det du ser

Tumblr_lozoxksv3o1qg70dfo1_500_large


E02e9bf540_79709038_o2_large

Människor kommer och går. Under de senaste månaderna har jag gjort mig av alla de där människrona som inte vet hur man ska behandla andra människor med kärlek. Tittar på vad jag har nu. Det är så många som är borta, så många som jag älskade. Men sanningen är att dom var ingenting annat en idioter.

Jag ska vara stark. Idioter ska inte få förstöra för mig. Dom har redan försört så himla mycket.

Shit happens

Kollade tillbaka i min gamla blogg. Läser alla gamla inlägg. Gud vad jag hatar allting just nu. Varför kan ingenting vara bra? Varför ska allt vara på dehära sättet...

RSS 2.0